Mijn blog

Ik wil al lange tijd mensen vertellen over hoe het is om te leven met schizofrenie, maar nog liever wil ik mensen laten lezen en zien hoe gelukkig ik ben als ik trektochten door de bergen maak. Dus hierbij een combiblog, over mooie bergtochten en een kutziekte. In de praktijk gaat dit heel goed samen dus wie weet op internet ook.

 

18 reacties

 • Dapper!! Maar dat ben jij dan ook zeker! En een super bijzonder mens! Dus dat zullen de verhalen op je blog vast ook worden. Hou van je!

 • Lieve Saskia, wat geweldig dat jij in dit moeilijke bestaan, na zoveel omzwervingen en diepe dalen jou balans en plekje voor jezelf hebt gevonden en opgeëist, waar je jou ziel en zaligheid in kwijt kan. Je hebt het prima verwoord, maar dat kan ook niet anders als dochter van Liesje zijnde:-) You go girl, dat je nog veel bergen mag bedwingen! Ik vind je een topper…..

 • Goed verhaal, hoopvol en inspirerend. Bedankt. Schrijf nog eens wat!

 • Er zijn weinig mensen die zoveel jaar van verdrietige en mooie ervaringen zo kort én krachtig kunnen samen vatten! Schrijftalent voldoende, zou ik zeggen. Dank dat je dit met mij hebt willen delen. Veel liefs

 • Hou ook van jou Wiet! X

 • Dank, ik ga zeker nog meer schijven.

 • Dankje Jacqueline! Liefs terug

 • Girl power! Blijven reizen en schrijven Sas dan blijf ik lezen! Helemaal top!

 • Ontzettend moedig om je verhaal te vertellen aan de wereld! Wat goed dat je dit deelt. Super om te lezen hoe je je eigen pad gevonden hebt!

 • Ik ken je niet en zag je bericht via FB. Openhartig en mooi geschreven. Ga een boek schrijven, dan heb je gelijk werk! En ik beloof dat ik je boek koop!

 • Hoi, een boek is wel van een heel ander kaliber maar wie weet…. Bedankt voor het compliment!

 • Moedig van je … en dat verdient heel wat respect. Fijn dat de natuur jou helpt je leven te leiden. Veel, heel veel succes

 • Hoi Saskia,

  Ik ken je al een tijdje als een regelmatig bezoeker van het Hiking Advisor forum en nu toevallig ben ik op je blog beland. In één ruk heb ik al je posts zitten lezen. Je schrijft goed en hebt een belangrijk verhaal te vertellen waar ieder mens, van zorgverleners, mensen met gelijkaardige ervaringen als jou tot iedereen die er weinig tot niets van afweet, nog veel van kan leren. Je bent ongetwijfeld een inspiratiebron voor velen, dus blijf zeker verder schrijven. Ook op internet gaat de combi heel goed samen. 😉
  Ik wens je nog veel leuke bergtochten toe!

  Joery

 • Bedankt Joery! Ook voor jullie website (www.hikingadvisor.be) waar ik veel info voor mijn tochten bij elkaar sprokkel!